Loods 5 Disclaimer

De website www.loods5.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Loods 5. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Loods 5. De inhoud van deze website en andere uitingen van Loods 5 op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Loods 5 wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Loods 5 behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Artikelinformatie vermeld op de website www.loods5.nl wordt gegenereerd uit een deelnemers-artikelmanagement systeem. Onze deelnemers zijn eindverantwoordelijk voor de verstrekte artikel- en prijsinformatie op onze website.

Loods 5 is uiterst selectief ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt op www.loods5.nl, maar zij kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Voor eventuele vragen of opmerkingen is Loods 5 telefonisch bereikbaar op 088-6550555 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk hier de openingstijden van onze klantenservice.