pin

Keukens

Loods 5 Keukens 

Bij Loods 5 Keukens koop je geen standaard keuken, maar werk je samen met designers aan een ontwerp dat naadloos aansluit op jouw woonwensen. Een keuken is namelijk meer dan een ruimte om te koken; je eet er met familie of drinkt er een borrel met vrienden. Kortom, je woont er. Daarom zien onze designers jouw nieuwe keukenblok niet als een serie kastjes, maar als een meubelstuk dat je iedere dag gebruikt.

Loods 5 Keukens inspireert je tijdens je zoektocht naar een nieuwe keuken en wijst je gedachten misschien net even de andere kant op. Onze creatieve medewerkers weten precies welke nieuwe materialen en merken aansluiten bij jouw wensen. Je wordt begeleid en geadviseerd, we maken samen tekeningen en uiteindelijk een prijsopgave. We zijn niet gebonden aan merken of leveranciers, dus bestellen we een keuken die precies bij jou past. Met de apparatuur die jij wilt.

Wat maakt Loods 5 Keukens anders?

Wij verkopen ontwerpen, terwijl je bij een andere keukenleverancier kastjes koopt. Het kan ons eigenlijk niet gek genoeg zijn of we kunnen het wel verzinnen en maken. The sky is the limit. De diversiteit in materialen en mogelijkheden qua maatvoeringen is eindeloos, dus als jij een keukenkastje wilt dat 3 centimeter breder is, dan maken we dat voor je. Geen probleem!

Hoe werken jullie precies?

We beginnen altijd met schetsontwerpen op papier, eigenlijk is dat een hele ruwe tekening van wat je als klant wilt hebben. We vertalen het gevoel waar onze klant naar op zoek is naar een schets en kijken vanaf daar hoe de keuken in de ruimte past. Natuurlijk letten we daar ook al op het budget, want de volgende stap is een realistische keuken tekenen. We kijken echt wat haalbaar is in de ruimte, met de aanwezige materialen en voor het beschikbare budget.

Bieden jullie ook begeleiding bij de plaatsing?

Eigenlijk begeleiden we het hele proces vanaf het eerste moment. Dat houdt in dat onze klanten vaak meerdere keren terugkomen om het ontwerp te bespreken, keuzes te maken en waar nodig bij te sturen. Wanneer het ontwerp definitief is, werken we met een vaste aannemer om de keuken te plaatsen. We leveren iedere keuken gebruiksklaar op, dat betekent dat de apparatuur werkt en er water uit de kraan komt wanneer we klaar zijn. Daar hoef je zelf niets meer aan te doen.

Ontwerpen jullie keukens voor ieder huis en ieder budget?

Tegenwoordig zie je veel eilandopstellingen, dat kost nou eenmaal wat meer. Maar we kunnen altijd kijken wat past bij het budget. Zelfs bij een witte keuken zit er veel verschil in materialen. Kies je voor het nieuwste van het nieuwste, dan ga je voor een Finex afwerking op je keukenkasten. Wat minder te besteden, dan neem je witte kastjes in fineer voor dezelfde look&feel. Door je keuze voor materialen bepaal je de uiteindelijke prijs van de keuken, maar het ontwerp blijft hetzelfde. We kunnen je altijd helpen om de kosten naar beneden te brengen door andere materialen te kiezen.

Wat verwacht je voor 2018 qua nieuwe materialen en technische snufjes?

Je zou het misschien niet denken, maar hoogglans deurtjes komen terug. Je hebt ze jaren niet gezien in de showrooms, maar nu durf ik het wel weer aan. Ook ga je steeds meer gekleurde keukens zien, zo staat er binnenkort een champagne roze keuken in onze showroom.

De trends voor keukens veranderen net zo snel als in de rest van het huis. Daarom ga ik naar alle relevante beurzen, maar kijk ook veel in magazines en op Instagram. Je hoeft echt niet bang te zijn om af en toe wat risico te nemen, ook een gekleurde keuken kan tijdloos zijn, als je maar kiest voor de juiste vormen en accessoires.

Keukens bij Loods 5

Keukens

Clean & Green

Een frisse keuken met verrassende details. De basis is strak en wordt aangevuld met veel groen. Dit resulteert in een hippe botanische keuken!

Keukens

Rough & Friendly

Deze 'rough & friendly' keuken is een combinatie van mannelijke en vrouwelijke elementen. Door stoere materialen als beton en gespleten eiken te gebruiken, vorm je een stoere basis. Vervolgens kleed je deze basis aan met mooie pastelkleuren om een zacht accent toe te voegen en...

Keukens

White Kitchen

Deze keuken in Scandinavische sfeer is fris en basic. Ondanks het compacte formaat is toch alle luxe apparatuur aanwezig. De mix van zwart-witte accessoires versterken het gevoel en maken het plaatje af.

Keukens

Warm & Unique

Deze keuken is een combinatie van onze eigen Loods 5 kleur 'Industrial Green' en noten fineer. Een stoere keuken met een warme uitstraling. Een leuk detail zijn de leren handgrepen!

Keukens

Black & Brass

Deze zwarte luxe keuken geeft in combinatie met de goud- en koperkleurige accessoires een hoog glamour gevoel!