pin

Slapen

Een goede nachtrust is belangrijk, daar zijn we het allemaal over eens. Bij Loods 5 Slapen zoek je een bed, bedbodem of matras uit dat precies past bij jouw lichaamshouding. Daarvoor gebruiken we de beste matrassen van kwaliteitsmaterialen als (merino)wol, talalay latex, traag- en koudschuim of pocketveren in verschillende hardheden.

Afdeling

Op onze afdeling Slapen bij Loods 5 Zaandam en Sliedrecht mag je al die fijne matrassen uitproberen. Natuurlijk staan onze medewerkers je persoonlijk te woord en kijken jullie samen welk matras geschikt is voor jou. Bij matrassen geldt trouwens niet dat duurder altijd beter is. Ook kunnen de wensen van je partner flink verschillen van jouw droombed. Kom daarom altijd samen proefliggen! We helpen jullie dan allebei aan een matras dat perfect ligt, maar toch in één matrashoes past. 

Assortiment

Een bed kopen is heel persoonlijk, daarom vind je bij Loods 5 Slapen verschillende soorten bedden, matrassen en bedbodems. Kies voor een matras, dekbed of kussen van natuurlijke materialen die vocht en temperatuur reguleren, of ga voor synthetische materialen die allergieën voorkomen en makkelijk te reinigen zijn. Daarnaast vind je op onze afdeling ook linnenkasten om je kleding netjes in op te bergen en aangenaam linnen beddengoed om onder te liggen.

Loods 5 slapen Loods 5 slapen Loods 5 slapen Loods 5 slapen Loods 5 slapen

Onze Matrassen

Bij Loods 5 Slapen hebben wij onze eigen lijn van verschillende matrassen met daarin diverse soorten materiaal. Die materialen bepalen mede het ligcomfort en de nachtrust. Je kunt bij ons goed, best, lekker, heerlijk of zelfs hemels slapen.

Garantie

Bij Loods 5 snappen we dat je je draai altijd even moeten vinden in een nieuw bed. Mocht je nieuwe bed na 30 en binnen 100 nachten nog niet perfect liggen, dan mag je het omruilen voor één van onze andere matrassen. Kosteloos!

Service en Transport

Natuurlijk hoef je het nieuwe bed niet zelf naar huis te brengen. Zodra je bestelling geleverd is in onze winkel, plant onze bezorgservice een afspraak met je in. Vraag in onze winkels naar de voorwaarden en prijzen of kijk hier voor een prijsindicatie. Onze bedden en kasten hebben een levertijd van minimaal 6 weken.

Levertijd

We hebben een aantal bedden die snel uit voorraad geleverd kunnen worden en bedden en kasten die een levertijd hebben van ongeveer 8 tot 10 weken. Vraag onze medewerkers van de slaapafdeling om meer informatie!