Bestellen en betalen

pin

Is je shopper tot de nok gevuld? Dan is het tijd om af te rekenen! Klik op de Loods 5 shopper rechtsboven in je scherm om je bestelling te betalen en af te ronden. We werken samen met verschillende deelnemers, daarom ontvang je een bestelling soms in delen. We geven je daarom twee opties:

  • We versturen de artikelen die op voorraad zijn direct, je overige aankopen ontvang je zodra ze in het magazijn liggen. Je betaalt maar één keer transactiekosten bij een bestelling onder de 50 euro.
  • We bewaren je artikelen en wachten tot de bestelling compleet is.

Bestellen zonder account

Geen account? Geen probleem! Natuurlijk mag je gewoon een bestelling plaatsen in onze webshop. Als je wél kiest voor een Loods 5 account, kun je een pakketje makkelijk volgen, je orders terugvinden en onthouden we je gegevens zodat je die voortaan niet meer hoeft in te vullen.

Wijzigen of annuleren

Om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, hebben we het bestelproces gedeeltelijk geautomatiseerd. Daarom is het helaas niet mogelijk om je order te annuleren of wijzigen.

Niet tevreden met je aankopen? Gebruik dan het retourformulier en lees de retourvoorwaarden door.

Herroepingsrecht

Dit formulier kun je gebruiken om de overeenkomst te herroepen. Vul het formulier volledig in en verstuur het samen met je order.

Prijzen en betalen

Betaal je online bestelling bij Loods 5 veilig via:

  • iDeal
  • Visa/Mastercard

Onze winkels zijn cashless, dat houdt in dat je niet met contant geld kunt betalen. Gebruik je pinpas, creditcard of Loods 5 cadeaukaart om af te rekenen.

Natuurlijk accepteren we ook online de Loods 5 cadeau- of tegoedkaart. Die is geldig in al onze winkels, in de webshop en bij ons restaurant Loods 5 Lekkers. De cadeaukaart in niet inwisselbaar voor geld en niet te besteden op onze keukenafdeling.

cadeaukaart kopen saldo checken

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Op orders met een waarde van minder dan 50 euro brengen we transactiekosten in rekening. De getoonde prijzen gelden voor artikelen die worden geleverd binnen Nederland, voor bestellingen vanuit het buitenland kunnen andere prijzen gelden.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je een orderbevestiging.