pin

Palissade: design voor de tuin

Interviews

Het vernieuwende Zweedse designmerk Hay, ken je misschien al van hun samenwerkingen met Hee Welling en Ikea. Nu heeft Hay de handen ineen geslagen met Ronan en Erwan Bouroullec, een getalenteerd designduo met een indrukwekkend cv. Ze leverden eerder al ontwerpen aan Vitra en brengen een eigen label uit. Hun nieuwste werk, een collectie tuinmeubels voor Hay, is nu online verkrijgbaar.

Gegoten staal

De tuinset is gemaakt van gegoten en gegalvaniseerd staal. Daarom kunnen de meubels het hele jaar buiten blijven staan, voor roest hoef je niet bang te zijn! Het staal is afgewerkt met een ijzersterke poedercoating, daarom heb je lang plezier van de tuinmeubels. 

Verschillende modellen

De Palissade set is geschikt voor iedere tuin, want je stelt 'm zelf samen. Kies voor een loungebank met bijzettafels en fauteuils als je lekker in de zon wilt luieren, of voor een eettafel met stoelen en barkrukken om je veranda in te richten voor een diner al fresco. De stalen tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, daarom passen ze perfect bij jouw tuin.

Comfortabel en minimalistisch

Ondanks de strakke vormen, zitten de stoelen, banken en fauteuils uit de Palissade-serie heerlijk. De broers Bouroullec hebben veel aandacht besteed aan zitcomfort, maar daarnaast ook alle krullen en poespas achterwege gelaten. Het resultaat? Deze stoere, industriële tuinmeubelen!

Meer over HAY, palissade, bouroullec & buiten

Trendateliers

Go Green

Grote planten en veel groen in huis, is misschien wel de belangrijkste woontrend van dit moment. We kiezen exotische planten, diepe groentinten en natuurlijk genoeg wit, want in het voorjaar willen we licht en ruimte in huis!
Interviews

Interview met Hee Welling

De Deense ontwerper Hee Welling (1974) brak in 2004 door met zijn eerste designs voor Hay. Inmiddels zijn de Scandinavische ontwerpen iconisch en immens populair, je vindt Hee's werk bijvoorbeeld in de opera van Oslo en zelfs in het parlement van Australië. Hoe heeft zijn jeugd...
Binnenkijkers

Binnenkijken bij Esther & Kees

Na vier jaar in de Amsterdamse Baarsjes te hebben gewoond, kochten Esther en haar vriend Kees begin dit jaar een vervallen pakhuis uit 1900 in het centrum van Haarlem. Na zeven maanden bikkelen hebben ze een huis waar ze nooit meer weg willen. De begane grond, die eerder dienst...