Buiten

Buiten

Groen in huis

Ligt bij jou de kerstboom al op straat? Met groen op de muur én wat gezellige planten vul je de leegte met gemak op. Dat geldt niet alleen voor de woonkamer, maar ook buiten maak je het gezellig. Dan kun je lekker op de tuinbank aftellen tot middernacht en geniet je meteen van...

Buiten

Zwembad

Voor iedereen die deze zomer wat verkoeling zoekt aan de zwembadrand, is de belangrijkste vraag toch wel; "Waar ga je op liggen?" Gelukkig kunnen we je een eindje op weg helpen. Lees snel verder voor wat zonnige inspiratie om cool te verkoelen.

Buiten

Strand

Whoohoo, Let's go to the beach, beach! Ook wanneer het eigenlijk geen strandweer is, breng je je achtertuin, dakterras of balkon in strandsferen met deze inspirerende items. Een topplan voor een zomers themafeestje of gewoon om lekker zelf van te genieten wanneer de zon schijnt.

Buiten

De lente is een feestje!

Het is zover! Zonnestralen, een blauwe lucht en vrolijkheid. Het vitamine D tekort wordt flink aangevuld en iedereen geniet van de bloemen, de eerste ijsjes en het uurtje langer licht. De lente is een feestje!

Buiten

Sweater, weather!

Een echt wintergevoel creëer je door je stoere spullen buiten te zetten. Grove ruwe materialen gecombineerd met donker aardewerk, wollen kleden en leren accessoires. Zo kun je zelfs in de winter van buiten genieten!

Buiten

Let's eat outside!

Let's eat outside, voor de echte bikkels! De frisse lucht in om vervolgens een vuurtje te stoken en met simpele, maar heerlijke ingrediënten winter food te bereiden... Kleed je goed aan, maak een gezellige zitplek klaar in de tuin met warme vachten en genieten maar!

Buiten

Tuin in huis

Heb je groene vingers en vind je het vreselijk dat je nu niet meer in de tuin aan het werk kan? Neem dan zoveel mogelijk planten mee naar binnen! Verzamel grote, bijzondere vazen en potten. Leg een paar warme vachten neer, en geniet van de natuur, alleen dan lekker binnen!