Keuken

Keuken

Good food, good mood

Energie voor de dag doe je op in de keuken (koffie!). Als je thuiskomt ontmoet je elkaar in de keuken. De beste gesprekken op feestjes vinden plaats in de keuken. Kortom, in de keuken gebeurt het! Maak er een fijne ruimte van door gebruik van natuurlijke, stoere materialen die...

Keukens

White Kitchen

Deze keuken in Scandinavische sfeer is fris en basic. Ondanks het compacte formaat is toch alle luxe apparatuur aanwezig. De mix van zwart-witte accessoires versterken het gevoel en maken het plaatje af.

Keukens

Warm & Unique

Deze keuken is een combinatie van onze eigen Loods 5 kleur 'Industrial Green' en noten fineer. Een stoere keuken met een warme uitstraling. Een leuk detail zijn de leren handgrepen!

Keukens

Rough & Friendly

Deze 'rough & friendly' keuken is een combinatie van mannelijke en vrouwelijke elementen. Door stoere materialen als beton en gespleten eiken te gebruiken, vorm je een stoere basis. Vervolgens kleed je deze basis aan met mooie pastelkleuren om een zacht accent toe te voegen en...

Keukens

Clean & Green

Een frisse keuken met verrassende details. De basis is strak en wordt aangevuld met veel groen. Dit resulteert in een hippe botanische keuken!

Keukens

Black & Brass

Deze zwarte luxe keuken geeft in combinatie met de goud- en koperkleurige accessoires een hoog glamour gevoel!