pin

Hinck's zomerkleuren

Interviews

Hinck brengt ieder seizoen kleur in je huis. Ook dit voorjaar brengt het Amsterdamse label nieuwe kleuren uit, met deze drie trendkleuren krijg je instant summer vibes.

Pauwen

Je kunt duidelijk zien dat de ontwerpers van Hinck zich hebben laten inspirerend door de trotse pauw. De combinatie van groen, blauw en paars werkt in ieder geval ontzettend goed! Combineer de kussens met groen marmer, messing en fluweel voor dat ultieme luxe hotelgevoel. Zie jij jezelf hier al op de bank hangen?

Zomers mint

Liever wat lichter? Dan zijn de mintgroene kussens van Hinck misschien wat voor jouw woon- of slaapkamer. Kies voor effen kussens en kussens met een print van verschillende materialen voor een speels effect in huis.

Mintgroen past perfect in een Scandinavisch interieur, omdat het zo makkelijk combineert met wit, lichtgrijs en lichte houtsoorten.

Mosterd

Een andere nieuwe toevoeging aan de collectie van Hinck, is mosterdgeel. Een van onze favorieten! Het is lichter dan oker, en daarom juist heel geschikt voor het voorjaar en de zomer! Geel geeft energie en een fris gevoel aan je huis. We krijgen er zin van in de zomer!

Meer over hinck

Interviews

Alle kleuren bij Hinck

Willemijn Walenkamp (1971) is creatief directeur en oprichter van Hinck. Deze Amsterdamse onderneemster brengt ieder seizoen kleur in je huis met haar grafische kussens, krukjes en plaids. Haar ontwerpen zijn sinds 2007 te koop en exclusief verkrijgbaar bij Loods 5. Zowel in de...