Tips voor een tip-top paastafel!
Voor ons is Pasen de aftrap van het voorjaar. Kuikens kruipen uit hun ei, het gras is weer groen en de narcissen schieten de grond uit. Tijd voor een uitgebreide paasbrunch met het hele gezin! Omdat het na zo’n lange winterslaap soms moeilijk is om weer op gang te komen, helpen we je op weg met de aankleding van je brunch én delen we een paar lekkere recepten met je! Lees snel verder en maak er een paasweekend van om nooit te vergeten.
Tijd om te tafelen
Voor een goed gedekte paastafel mag je best een beetje uitpakken. Laten we bij het begin beginnen; kies jij voor een tafel met of zonder tafelkleed? Wat je ook kiest, pak altijd je mooiste servies uit de kast en vergeet de lekkere hapjes niet! Door wat extra accessoires op tafel te zetten, zoals een paar gekleurde kaarsen, wordt het een gezellig geheel.
Echte paaskleuren
Bij Pasen denken we natuurlijk al snel aan gele bloemen en dito kuikentjes, maar deze Pasen doen we het nét even anders. We gaan voor lila! Lila komt het best tot z’n recht in combinatie met natuurlijke tinten. Daarom kiezen we een stevige eiken designtafel, stoelen met een webbing zitting en een dressoir van walnoothout. Zelf lila in huis halen? Probeer het eens uit met een bos lavendel, of kies zoals wij deden voor een mooie vaas vol Clematis. Goed om te weten; veel viooltjes zijn eetbaar. Deze eetbare kleurexplosies brengen je gerechten tot leven! Ben jij een waaghals? Pak een verfroller en ga aan de slag met deze muurverf!
Wat zet jij op tafel?
Een schaal vol lekkere kaneelbroodjes, of een paar kokosmakronen voor bij de koffie? Geen probleem! Wij helpen je stap voor stap met de lekkerste recepten. Bekijk ze hier en ga aan de slag!