pin

Artisan meets Designer

Trendateliers

Handgemaakte artikelen geven een persoonlijke touch aan jouw interieur. Alle gekke paperassen met lusjes, belletjes en kleine foutjes die niemand anders heeft, maken jouw huis eigen! In onze winkels en online vind je onder meer unieke handgemaakte tapijten voor een groots statement in je woonkamer of kleine aardewerken kommetjes om je servieskast mee te personaliseren.

 

boho chic interieurboho chic interieur

Prints combineren

Wees vooral niet te bang met prints, zolang ze dezelfde kleurfamilie hebben kan het best. Wij kiezen in dit Trendatelier bijvoorbeeld voor oranje-, rood- en bruintinten, maar eigenlijk alle kleuren die op een kleurenwaaier naast elkaar staan combineren gemakkelijk.

Uniek of handgemaakt

Laat ieder gebruiksvoorwerp een verhaal vertellen door voor unieke of handgemaakte artikelen te kiezen. Handbeschilderd servies bijvoorbeeld, of een handgeknoopt tapijt uit Marokko.

ethnische kussenshandgemaakte tassen

Trendateliers

Surf Shack

Zoute huid en de zon in je haar, het hoort écht bij de zomer. Na het surfen zetten wij de surfplank gewoon in de huiskamer voor het ultieme laidback strandgevoel. We combineren frisse, natuurlijke kleuren met donker hout voor een surf shack waar je je thuisvoelt.
Trendateliers

Flower Fever

In dit trendatelier combineren we Oosterse prints met bamboe en bloemen. Heel veel bloemen! Wat ons betreft zijn bloemen de kleurrijke woonaccessoires die nooit mogen missen in je huis. Ga mee met de seizoenen en kies iedere week weer een vers boeket!
Magazines

Loods 5 Zomermagazine 2018

Ons eigen magazine staat ook dit jaar weer vol met heerlijke, zomerse plaatjes, interviews en inspiratie! Ben je klaar met de donkere dagen, kou en regen? Blader dan door het zomermagazine. Je vindt het magazine in al onze winkels of hier, online.
Recepten

Funky Pineapple

Op een zomerse avond indruk maken op je gezin, familie of vrienden? Dat doe je sowieso met dit dessert! Scroll verder voor het hele recept.
Trendateliers

Natural Living

In je slaapkamer wil je natuurlijk tot rust komen, daarom laten we je deze ontspannen sfeer zien. Perfect voor de wereldreiziger die thuis lekker wil uitslapen. Zie jij jezelf al lekker lang slapen in deze kamer?
Trendateliers

Go Green

Grote planten en veel groen in huis, is misschien wel de belangrijkste woontrend van dit moment. We kiezen exotische planten, diepe groentinten en natuurlijk genoeg wit, want in het voorjaar willen we licht en ruimte in huis!
Recepten

Happy Oranges

Warm weer? Ga voor een koele presentatie! Wij serveren heerlijke bolletjes ijs in een sinaasappel, natuurlijk met lekkere sprinkles! Lees verder voor het recept!
Magazines

Nu online: Ice Ice Baby!

Zoek wat verkoeling op met onze online special Ice Ice Baby!