Trends

DIY

Festival! DIY!

Festival! DIY! DIY macrame ballen

DIY

Inpakspiratie

Speciaal voor de feestdagen een aantal creatieve manieren om cadeautjes in te pakken! Bekijk hier onze 5 favorieten.

DIY

Wrap it up

Ook wanneer je een cadeau inpakt, wil je je eigen stijl laten zien. Om het je makkelijk te maken, brengen we je graag op ideeën. En die handgetekende gift labels? Die krijg je gewoon van ons. Cadeautje!

DIY

Inpaktips: Starstruck

Ook wanneer je een cadeau inpakt, wil je je eigen stijl laten zien. Om het je makkelijk te maken, brengen we je graag op ideeën. Met deze inpaktip maak je van kleine cadeautjes een opvallende verschijning onder kerstboom!

DIY

De muur verven met stencils

Wanneer het je maar niet lukt om precies het goede behang te vinden, kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Styliste Marieke -onze DIY goeroe- laat zien hoe je heel makkelijk zelf de muur van een print voorziet.

DIY

Happy New Yeah!

DOWNLOAD DE PDF HIER

DIY

3D pinbord

Iedereen kent het wel, het pegboard systeem waar mensen vaak hun gereedschap aan ordenen. Wij gebruiken het dit keer om onze favoriete items aan te bevestigen: je eigen 3D pinbord. Op deze manier orden je al jouw ideeën en favorieten.

DIY

Fresh & Relaxed

Het fijne van een basic interieur is dat je makkelijk iets toe kunt voegen, zonder dat het direct te vol of te druk wordt. Dus als je een leuke do-it-yourself tegenkomt, ga je lekker meteen aan de slag! Wij hebben een simpele slinger gemaakt van stof, touw en donkergrijze verf....

DIY

Allemaal verzamelen!

Zie je ook regelmatig van die prachtige stillevens op bijvoorbeeld Pinterest? Bijzondere verzamelingen, unieke stukken en mooie kleurencombinaties. Soms lijkt het onmogelijk om thuis ook zo'n mooi plekje te maken. We geven je een paar tips.

Beurzen

vtwonen & designbeurs 2017

Heb je onze stand op de vtwonen & designbeurs bezocht? Dan is je vast niet ontgaan dat we zijn gevallen voor de blokken, strepen en stippen van de zwart-wit prints.

Beurzen

Zwart-wit

Heb je onze stand op de vt wonen&design beurs bezocht? Dan is je vast niet ontgaan dat we dit jaar zijn gevallen voor de blokken, strepen en stippen van de zwart-wit prints. Online en in de winkels vind je een karrenvracht aan zwart-witte items, maar voor het gemakt zetten we...

Trendateliers

Natural Living

In je slaapkamer wil je natuurlijk tot rust komen, daarom laten we je deze ontspannen sfeer zien. Perfect voor de wereldreiziger die thuis lekker wil uitslapen. Zie jij jezelf al lekker lang slapen in deze kamer?

Trendateliers

Artisan meets Designer

Handgemaakte artikelen geven een persoonlijke touch aan jouw interieur. Alle gekke paperassen met lusjes, belletjes en kleine foutjes die niemand anders heeft, maken jouw huis eigen! In onze winkels en online vind je onder meer unieke handgemaakte tapijten voor een groots...

Trendateliers

Go Green

Grote planten en veel groen in huis, is misschien wel de belangrijkste woontrend van dit moment. We kiezen exotische planten, diepe groentinten en natuurlijk genoeg wit, want in het voorjaar willen we licht en ruimte in huis!

Trendateliers

Surf Shack

Zoute huid en de zon in je haar, het hoort écht bij de zomer. Na het surfen zetten wij de surfplank gewoon in de huiskamer voor het ultieme laidback strandgevoel. We combineren frisse, natuurlijke kleuren met donker hout voor een surf shack waar je je thuisvoelt.

Trendateliers

Sporty Spice

Als stilzitten niet jouw ding is en je het liefst de hele dag in beweging bent (met of zonder gewichten) is dit huis zeker iets voor jou. Je denkt er aan je gezondheid en geniet van je welverdiende rust. De gewichten hoef je niet op te ruimen, want die gebruik je morgen gewoon...

Trendateliers

Raw Romance

Liefde hoeft niet zoetsappig te zijn, in deze industriële woonstijl is genoeg ruimte voor romantiek. het kille beton wissel je af met zachte meubels van velvet. Brengt je liefje geen rozen voor je mee, dan haal je ze gewoon zelf. Ze mogen niet ontbreken bij Raw Romance.

Trendateliers

Faded Colours of Nature

De kleuren van de natuur zijn alle kleuren die je nodig hebt. Het grijs van hout dat al jaren buiten ligt bijvoorbeeld, of de bruintinten van een gewei. Er is vooral ruimte voor natuurlijke materialen zoals hout en vachten. Geen inspiratie? Na een flinke boswandeling kom je...

Trendateliers

Urban Green

Bij de Urban Green trend, gaat het er niet zozeer om dat je alleen maar groene dingen in huis haalt. Liever niet zelfs! Kies juist voor accessoires in verschillende tinten groen, om je witte, frisse huis te vullen. Wij houden ervan, jij ook?

Trendateliers

Velvet

Bij Velvet denken wij meteen aan ouderwetse Hollywood chic. Je geeft je huis er de luxe uitstraling van een hotellobby mee, maar houdt het toch persoonlijk door je lievelingskleuren te kiezen. De echte durfal kiest voor een bank, kussens en tapijt van fluweel. Twijfel je nog...