pin

Surf Shack

Trendateliers

Zoute huid en de zon in je haar, het hoort écht bij de zomer. Na het surfen zetten wij de surfplank gewoon in de huiskamer voor het ultieme laidback strandgevoel. We combineren frisse, natuurlijke kleuren met donker hout voor een surf shack waar je je thuisvoelt. 

 

Niets nieuws

In een Surf Shack hoeft het allemaal niet te nieuw of strak te zijn. Daarom kiezen we voor accessoires met een vintage look, zoals macramé, geglazuurd aardewerk en lekker veel schelpen.

Relax

Als je thuis bent na een lange dag op het strand, wil je natuurlijk lekker neerploffen op een zachte bank, want laten we eerlijk zijn, zelfs het witste zandstrand biedt toch maar weinig comfort. Met een grote bank in een lekkere, linnen stof ga je even gestrekt om bij te komen. De linnen stof past niet alleen goed in dit interieur, maar het biedt ook verkoeling op warme dagen. Meegenomen zand van het strand, dat nog aan je benen of broek plakt veeg je zo van de bekleding! 

Beach vibes

Ook aan het einde van de dag hoor je de zee nog in ruisen in dit bed. We gaven het romantische hemelbed een stoer, linnen dakje waardoor je slaapkamer meer aanvoelt als Bali of Bonaire, dan Baarn of Beverwijk. Kokosnoot, anyone?

Easy going

In deze kamer geen knallende kleuren. Nee, we gaan juist voor de rust en eenvoud van zwart, wit, grijs en wat groene planten. Ook hier gebruiken we schelpen en vintage accessoires zoals bamboe manden en poefs. 

Magazines

Loods 5 Zomermagazine 2018

Ons eigen magazine staat ook dit jaar weer vol met heerlijke, zomerse plaatjes, interviews en inspiratie! Ben je klaar met de donkere dagen, kou en regen? Blader dan door het zomermagazine. Je vindt het magazine in al onze winkels of hier, online.
Trendateliers

Artisan meets Designer

Handgemaakte artikelen geven een persoonlijke touch aan jouw interieur. Alle gekke paperassen met lusjes, belletjes en kleine foutjes die niemand anders heeft, maken jouw huis eigen! In onze winkels en online vind je onder meer unieke handgemaakte tapijten voor een groots...