DIY

DIY

Festival! DIY!

Festival! DIY! DIY macrame ballen

DIY

Inpakspiratie

Speciaal voor de feestdagen een aantal creatieve manieren om cadeautjes in te pakken! Bekijk hier onze 5 favorieten.

DIY

Wrap it up

Ook wanneer je een cadeau inpakt, wil je je eigen stijl laten zien. Om het je makkelijk te maken, brengen we je graag op ideeën. En die handgetekende gift labels? Die krijg je gewoon van ons. Cadeautje!

DIY

Inpaktips: Starstruck

Ook wanneer je een cadeau inpakt, wil je je eigen stijl laten zien. Om het je makkelijk te maken, brengen we je graag op ideeën. Met deze inpaktip maak je van kleine cadeautjes een opvallende verschijning onder kerstboom!

DIY

De muur verven met stencils

Wanneer het je maar niet lukt om precies het goede behang te vinden, kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Styliste Marieke -onze DIY goeroe- laat zien hoe je heel makkelijk zelf de muur van een print voorziet.

DIY

Happy New Yeah!

DOWNLOAD DE PDF HIER

DIY

3D pinbord

Iedereen kent het wel, het pegboard systeem waar mensen vaak hun gereedschap aan ordenen. Wij gebruiken het dit keer om onze favoriete items aan te bevestigen: je eigen 3D pinbord. Op deze manier orden je al jouw ideeën en favorieten.

DIY

Fresh & Relaxed

Het fijne van een basic interieur is dat je makkelijk iets toe kunt voegen, zonder dat het direct te vol of te druk wordt. Dus als je een leuke do-it-yourself tegenkomt, ga je lekker meteen aan de slag! Wij hebben een simpele slinger gemaakt van stof, touw en donkergrijze verf....

DIY

Allemaal verzamelen!

Zie je ook regelmatig van die prachtige stillevens op bijvoorbeeld Pinterest? Bijzondere verzamelingen, unieke stukken en mooie kleurencombinaties. Soms lijkt het onmogelijk om thuis ook zo'n mooi plekje te maken. We geven je een paar tips.