Bezoek en openingstijden
-
Loods 5 Duiven
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Cartograaf 14, 6921 EZ Duiven
- Meer info en openingstijden
-
Loods 5 Garage Zaandam (outlet)
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Stormhoek 20, 1506 SW Zaandam
- Meer info en openingstijden
-
Loods 5 Maastricht
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Sphinxcour 5, 6211 XZ Maastricht
- Meer info en openingstijden
-
Loods 5 Sliedrecht
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:00 uur
- Leeghwaterstraat 69, 3364 AE Sliedrecht
- Meer info en openingstijden
-
Loods 5 Zaandam
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Pieter Ghijsenlaan 14b, 1506 PV Zaandam
- Meer info en openingstijden
-
Loods 5 Amersfoort
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Euroweg 1, 3825 HA Amersfoort
- Meer info en openingstijden
Warme winterse quiches
Voor je het weet dalen de temperaturen en is het vóór het avondeten al donker. Niet getreurd, want met zacht kaarslicht en warme winterse gerechten op tafel maak je van iedere avond een feestje. Stook de oven op, begin met kokkerellen en geniet van een overheerlijke warme quiche!
Quiche met wilde spinazie en feta
- 1 rol vers bladerdeeg (diepvriesplakjes kan natuurlijk ook)
- 400 gr verse wilde spinazie
- 75 gr half zongedroogde tomaatje
- 25 gr pijnboompitten
- 150 gr feta
- 50 gr geraspte belegen kaas
- 125 ml room
- 4 eieren
- 1 teen knoflook
- chilipoeder
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ronde springvorm- of quiche vorm in (24 cm). Rol het bladerdeeg uit tot een grote plak en bekleed de vorm hiermee. Roerbak de wilde spinazie in een klein scheutje olijfolie tot deze geslonken is. Laat het uitlekken in een zeef en snijd de spinazie vervolgens grof. Rooster de pijnboompitten op laag vuur in een koekenpan. Goed opletten, want ze verbranden snel! Zodra ze geroosterd zijn zet je ze even aan de kant. Mix de eieren, room, geperste knoflook, snufje chilipeper en wat peper en zout naar smaak tot een glad mengsel. Snijd de feta en zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Meng de spinazie met alle andere ingredienten en giet het mengsel in de ovenschaal. Strooi de belegen kaas eroverheen en bak de quiche in de oven op 200 graden tot deze goudbruin is.
Quiche met gorgonzola en vijgen
- 5-6 grote verse vijgen
- 50 gram walnoten
- 1 rol vers bladerdeeg (diepvriesplakjes kan natuurlijk ook)
- 125 ml slagroom
- 4 eieren
- 100 gram gorgonzola
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ronde springvorm- of quiche vorm in (24 cm). Rol het bladerdeeg uit tot een grote plak en bekleed de vorm hiermee. Snijd het overtollige bladerdeeg mooi recht rondom af. Hak de walnoten grof. Snijd de vijgen in tweeën. Klop de eieren met de slagroom los met een garde. Voeg de gorgonzola in kleine stukjes toe en klop deze er ook goed doorheen. Voeg wat peper toe en wat zout toe (pas op! het wordt al vrij zout door de gorgonzola). Voeg de walnoten toe aan het eimengsel. Verdeel het eimengsel over de bodem van de taart. Plaats de halve vijgen in een cirkel over de bodem van de quiche, met de bolle kanten naar beneden. Zet de quiche in het midden van de oven en bak in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin.
Meer over recept & raw places
Hartige ontbijtmuffins
Geen zoetekauw en wél een brunch-waardig gerecht op tafel? Deze hartige ontbijtmuffins met ham, zongedroogde tomaat, spinazie en bieslook zien eruit alsof je er uren voor in de keuken hebt gestaan. Geen zorgen, na 10 minuten voorbereiding en een halfuur in de oven zijn ze de...Recept! Peche Melba
Ah, Peche Melba. Een recept dat niet mag ontbreken in je repertoire. Je maakt er direct indruk mee op je date, of houdt je vrienden te vriend met deze zoete klassieker. Veel werk? Valt reuze mee! We helpen je op weg!White Kitchen
Deze keuken in Scandinavische sfeer is fris en basic. Ondanks het compacte formaat is toch alle luxe apparatuur aanwezig. De mix van zwart-witte accessoires versterken het gevoel en maken het plaatje af.Kalkoenstoof met kruiden
Hartstikke leuk al die uitgebreide gerechten tijdens de kerstdagen, maar op derde kerstdag gaan we toch liever voor iets makkelijks. Om niet meteen de bezorger te laten fietsen hebben wij een lekker recept bedacht met ingrediënten die je na Kerst waarschijnlijk gewoon in huis...Styles: Raw Places
Dit najaar nemen onze stylisten je mee naar de uitgestrekte wildernis. Verstoken van de buitenwereld, in een veilige cocon waar je even niemand tegenkomt. Speciaal voor jou zijn ze de meest onherbergzame gebieden in gegaan en duikelden ze stoere, industriële panden op voor de...Lemon meringue taartjes
Zondag bakdag! Heb jij zin om écht iets lekkers te maken en heb je daar best een uurtje voor over? Dan kun je deze overheerlijke lemon meringue taartjes aan het einde van de dag als dessert serveren. Weten hoe je ze maakt? Lees snel verder!Salade met burrata
Dit heb je nodig: Burrata 1/4 Courgette Rucola Parmezaanse kaas Pesto Pitabroodjes Peper & zout Zo maak je het: Grill de in plakjes gesneden courgette en de pita's in een grillpan. Leg een hoopje rucola in het midden van een bord, beleg met de plakjes gegrilde courgette en in...Warme winterse pastei
Kliekjes over na een paar drukke feestdagen? Niet weggooien! Met dit recept voor een warme winterse pastei maak je van de kerstrestjes in een handomdraai een feestelijk gerecht! Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder!The fresh mountains
We hebben het niet over ’t soort waar je jaarlijks naartoe vertrekt voor de après-ski. Nee, deze bergen beloven rust en ontspanning. Tijdens een lange wandeling in de sneeuw vul je je longen met gezonde, frisse berglucht terwijl thuis de kaasfondue staat te pruttelen. Haal de...BBQ Masters Recept Rumpsteak
Zomer en BBQ gaan heel goed samen! Een goed recept voor een lekker stukje vlees maakt iedere BBQ-fan blij. Neem snel een kijkje op onze blog met een recept voor jouw ultieme BBQ avond.- Maandag 10:00 - 16:00 uur
- Dinsdag 10:00 - 16:00 uur
- Woensdag 10:00 - 16:00 uur
- Donderdag 10:00 - 16:00 uur
- Vrijdag 10:00 - 16:00 uur
- Zaterdag Gesloten
- Zondag Gesloten
- Maandag 9:30 - 12:30 uur
- Dinsdag 9:30 - 12:30 uur
- Woensdag 9:30 - 12:30 uur
- Donderdag 9:30 - 12:30 uur
- Vrijdag 9:30 - 12:30 uur
- Zaterdag Gesloten
- Zondag Gesloten
- Maandag 10:00 - 17:00 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
- Woensdag 10:00 - 17:00 uur
- Donderdag 10:00 - 17:00 uur
- Vrijdag Gesloten
- Zaterdag Gesloten
- Zondag Gesloten
Winkels
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:00 uur
Winkels
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:30 uur
- Maandag 11:00 - 17:30 uur
- Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
- Woensdag 10:00 - 17:30 uur
- Donderdag 10:00 - 17:30 uur
- Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
- Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
- Zondag 12:00 - 17:00 uur
- © Loods 5 sinds 1999
- Privacy
- Disclaimer
- Cookiebeleid