pin

Banken

Of je nou op zoek bent naar een grote hoekbank voor je hele gezin, een klein bankje voor jou en je lief of een lekkere hangbank om de hele dag films te 'bingen', je vindt zeker een bank die past bij jouw wensen. Onze deelnemers zijn altijd op zoek naar nieuwe modellen, opvallende stoffen en kwaliteit waar je jaren plezier van hebt. 

Voorraad

We proberen altijd zoveel mogelijk banken op voorraad te hebben. Die kun je dus meteen meenemen of laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Heb je liever iets speciaals? Bestel dan een bank op maat. Kies online of in onze winkels een stof die past bij jouw woonstijl, ga voor een opstelling die past bij jouw gezin en een poot die past bij de vloer in je woonkamer. Zo maak je jouw nieuwe bank eigen!

Transport

Natuurlijk hoef je je nieuwe bank niet zelf mee te nemen, al mag dat natuurlijk wel! Loods 5 Transport, onze eigen transportservice, staat voor je klaar om je aankoop veilig thuis te krijgen. Vraag naar de voorwaarden en tarieven in de winkel en maak meteen een afspraak. Andere transporteurs waar wij veel mee samenwerken zijn PostNL en JP Haarlem, zij staan garant voor een snelle levering zonder kleerscheuren.