Ruilen & Retouren

pin

Bij Loods 5 mag je je aankoop altijd ruilen, daar doen we niet moeilijk over. Neem binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt. Heb je nog vragen over ruilen of retouren? Onze klantenservice is dagelijks te bereiken van 10:00 tot 17:30 uur.

Retouren met account Retouren zonder account

Gekocht in de webshop

Ben je toch niet helemaal tevreden met je online aankoop? Dan mag je de artikelen tot 14 dagen na aankoop kosteloos retourneren bij een van onze winkels óf op eigen kosten terugsturen via de post. Gebruik hiervoor het retourformulier.

Let op: Op maat gemaakte artikelen, lichtbronnen, planten, beddengoed en cadeaukaarten kun je niet ruilen of retourneren.

Terugbetaling

Bij Loods 5 mag je je aankoop altijd ruilen, daar doen we niet moeilijk over. Neem binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt.

Verzending en Transport

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor de kosten van de heenzending als je niet de hele bestelling retourneert.

Is je bestelling geleverd door PostNL Extra@Home of Loods 5 Transport, dan halen zij je retourzending ook weer op. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.

Gekocht in de winkel

Als je nieuwe aanwinst toch niet helemaal in je interieur past of niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het ongebruikte artikel in de originele verpakking en met kassabon ruilen in de winkel.

Let op: Op maat gemaakte artikelen, lichtbronnen, planten, beddengoed, cadeaukaarten en aankopen bij Loods 5 Garage kun je niet ruilen of retourneren.

Terugbetaling

Je ontvangt het aankoopbedrag terug op het bij aankoop gekozen betaalmiddel. Dit houdt in dat we het bedrag terugstorten op de bankrekening, creditcard of cadeaukaart waar je de aankoop mee hebt gedaan. We raden daarom aan om een gebruikte cadeaukaart te bewaren tot je zeker weet dat je de aankoop wilt houden. Omdat Loods 5 een cashless winkel is, krijg je het aankoopbedrag nooit contant terug.

Transport

Als je aankoop is geleverd door Loods 5 Transport of een andere vervoerder, halen zij je retourzending ook weer thuis op. Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. Loods 5 is niet aansprakelijk voor de kosten van de retourzending.

Ruilen & Retouren FAQ

Als ik een artikel wil retourneren, krijg ik dan mijn geld terug?

Hoe lang duurt het voordat het bedrag van een retourzending weer op mijn rekening staat?

Hoe meld ik een retourzending aan?

Ik wil mijn overeenkomst herroepen

Mag ik een artikel dat ik in een van de winkels gekocht heb ruilen of retourneren?

Waar vind ik het retourformulier als ik in de winkel heb geshopt?

Waar vind ik het retourformulier?