Open begin 2019

Misschien heb je het al gehoord? In Maastricht zal de vierde winkel van Loods 5 geopend worden! In de oude Sphinxfabrieken, vlak boven het centrum van Maastricht zal er een flink winkeloppervlakte gefaciliteerd worden. Deels gerenoveerde oudbouw, deels nieuwbouw. De komende periode vind je hier de laatste updates en lees je straks wat de officiële openingsdatum wordt!  

Henk Houben

170 jaar Sphinx in beeld

Fotograaf Henk Houben heeft in het boek "Sphinx" de rijke geschiedenis van het nieuwe Loods 5 pand in Maastricht vastgelegd. In dit boek zie je de fabriek nog in oude staat, begin 2019 shop je in ons geheel gerenoveerde pand!

Bestel het boek

Deelnemen bij Loods 5

Maastricht

Deelnemen bij Loods 5 Maastricht? Meld je aan via het formulier.

deelnemen

Maastricht blog

Maastricht

Een nieuwe impuls

Misschien heb je het al gehoord? In Maastricht zal de vierde winkel van Loods 5 geopend worden! In de oude Sphinxfabrieken, vlak boven het centrum van Maastricht zal er een flink winkeloppervlakte gefaciliteerd worden. Deels gerenoveerde oudbouw, deels nieuwbouw. Een nieuwe...

Maastricht

Na slopen komt bouwen

Misschien heb je het al gehoord? In Maastricht zal de vierde winkel van Loods 5 geopend worden! In de oude Sphinxfabrieken, vlak boven het centrum van Maastricht zal er een flink winkeloppervlakte gefaciliteerd worden. Deels gerenoveerde oudbouw, deels nieuwbouw.

Maastricht

Maastrichtse historie in ere hersteld

Misschien heb je het al gehoord? In Maastricht zal de vierde winkel van Loods 5 geopend worden! In de oude Sphinxfabrieken, vlak boven het centrum van Maastricht zal er een flink winkeloppervlakte gefaciliteerd worden. Deels gerenoveerde oudbouw, deels nieuwbouw. Maastrichtse...